Academy

En e-utbildning skapad av våra experter med vassa tips och tricks för bättre lönesättning!

Sedan 2005 har vi på Sysarb utbildat, utvecklat och utmanat tusentals chefer i Sverige kring lönesättning. Genom att kombinera forskning, erfarenheter och best practice skapar vi på Sysarb rätt förutsättningar för chefer att sätta rätt lön.­­ Nu har vi samlat ihop alla våra erfarenheter och insikter i marknadens kanske främsta e-utbildning i lönesättning!
E-learning lönesättning översikt

Lön som attraherar och motiverar medarbetare

Vassa verktyg är en bra start men utan insikter, kompetens och förståelse för processerna så tappar vi effekten. Därför är vi glada att vi erbjuder Sveriges bästa e-utbildning i lönesättning för både chefer, fack och medarbetare. Vi drömmer om att chefer ska ha rätt kunskap och verktyg att sätta löner som upplevs rättvisa, attraherar och motiverar medarbetare.

Vad varje chef behöver känna till

Vår e-utbildning tar upp grunder som varje lönesättande chef bör känna till. Utbildningen hjälper också HR att stötta cheferna i lönesättningen, och fackliga att få en god bild av hur individuell lönesättning fungerar i praktiken. Tillsammans skapar ett arbetssätt där lönesättningen är smidig, transparent och ekonomiskt hållbar.
E-learning kurs innehåll

Utbildningens innehåll

Utbildningen handlar om att tydliggöra för dig som chef vad din roll och ditt ansvar i lönesättningen är, samt hur du som chef kan skapa en lönesättning som blir individuell och differentierad, och som premierar prestationer som bidrar till verksamhetens måluppfyllelse. Målet är att du efter utbildningen ska ha en ökad kunskap och förmåga i att sätta rätt lön.

Med er tjänst är ju faktiskt lönekartläggning riktigt roligt!

IVL Svenska Miljöinstitutet

Vi valde Sysarb tack vare deras enkla plattform och proffsig konsulthjälp.

Hemtex

Vi har använt Sysarb för vår lönekartläggning och blev supernöjda!

Barncancerfonden

Vanliga frågor

Det här brukar folk vilja veta om vår e-utbildning i lönesättning.
Hur många timmar tar utbildningen?

Räkna med 6–8 timmar som ni med fördel kan fördela över flera dagar om ni vill! Vi rekommenderar er att ta pauser och att reflektera mellan de olika delarna av utbildningen.

Går det att lägga utbildningen på vår internwebb?

Det går alldeles utmärkt!

För hur lång tid tecknas avtalet?

Licensen tecknas ett år i taget med förlänging enligt våra allmänna villkor. Sysarb Academy kommer fyllas på med fler e-utbildningar successivt!

Vi har en chef som har slutat och vi anställer en ny chef som vill gå kursen. Kostar det mer?

Nej, det kostar inte mer! Antalet licenser gäller för aktiva användare, så om en person slutar kan ni bara aktivera en ny användare.

Utbilda chefer och HR med Sysarb Academy!

1
Skräddarsydd demo
Kom igång genom att boka en demovisning som vi skräddarsyr efter din organisations storlek och bakgrund.
2
Upplägg
Vi ser över din organisations behov och presenterar ett upplägg för hur just ni kan arbeta med Sysarb på bästa sätt.
3
Onboarding
Du får en personlig onboarding med en av våra Pay Equity Experts och sen kan du direkt påbörja din e-utbildning.
4
Uppföljning
Medan du går din e-utbildning följer vi upp hur det går och om vi kan göra något ytterligare för att din organisation ska bli så framgångsrik som möjligt.

Är du redo? 

Du är nu nära att skapa mycket värde för din verksamhet. Låt oss skräddarsy en demo och visa hur vi kan skapa framgång för just din organisation – du kommer inte att ångra dig!

Martina Larsson

Customer Success Manager