Ta hjälp av våra comp & ben konsulter

Låt våra experter hjälpa dig att skapa transparenta och rättvisa lönemodeller som underlättar ert arbete att bli compliant med bl.a. nya EU direktivet om lönetransparens. I nästan 20 år har vi hjälpt både stora såsom små organisationer att förbättra sina processer och metoder för jämställda löner.

EU

Workshop – EU Direktiv om lönetransparens

Vår Pay Transparency Audit inkluderar en 2-3 timmars workshop med ett team av comp & ben konsulter från Sysarb som kommer att tillsammans med dig utvärdera hur redo din organisation är för det nya direktivet och vad ni behöver göra för att bli ”compliant”.

Under workshopen kommer våra comp & ben konsulter att guida dig genom direktivet och tillsammans kartlägga risker, utmaningar och ta fram en handlingsplan för de kommande 12-24 månaderna som du kan ta med till din organisation.

Behöver ni hjälp med er lönekartläggning?

Är det första gången du gör en lönekartläggning eller är du redan ett proffs? Oavsett vad, är våra comp & ben konsulter utrustade för att hjälpa dig att förbättra ert arbete och ta era processer till nästa nivå.

Vårt team av comp & ben konsulter har en bred bakgrund från många olika branscher, vertikaler och utmaningar och kommer att kunna vägleda dig genom processen från start till mål. Vill du bolla några frågor med oss? Hör gärna av dig så bokar vi ett förutsättningslöst möte.

Prata med en expert

I vår portfölj av konsulttjänster så finner du ett brett spann inom comp & ben med stort fokus på att skapa transparenta och tydliga lönemodeller inom ramen för nya EU direktivet kring lönetransparens. Utöver stöd kring EU direktivet så är de vanligaste områdena som våra kunder tar vår hjälp inom följande:

  • Stöd vid genomförande av lönekartläggning
  • Utbilda chefer i lönesättning och ”pay clarity”
  • Stöd vid framtagning av arbetsvärderingar och jobbarkitekturer
  • Ta fram mallar för lönekriterier & prestationsbedömningar
  • Utveckla transparenta lönemodeller & lönestrukturer

Vad säger kunderna?

Varför våra kunder väljer oss

Självporträtt

Marie Wikander

COO @Wndy

”Jag har arbetat med Sysarb i 5 år hos flera kunder, inklusive (Klarna, The Absolut Company & Trustly) och kan verkligen rekommendera dem. Plattformen är användarvänlig, praktisk och du får alltid förstklassigt stöd från deras kundsupport och konsulter.”

Annika Holm

Annika Holm

CHRO @Rusta

Rusta har över 4 000 medarbetare i både Europa & Asien och sökte därför efter ett transparent, digitalt och effektivt verktyg för att hantera våra lönerevisioner och lönekartläggningar. Sysarb har varit en genuin partner som verkligen har hjälpt oss att digitalisera dessa processer och hjälpt oss att förbättras avsevärt.