Årets julerbjudande – Social insats mot barnfattigdom & gängvåld

I Sverige så lider 200 000 barn av barnfattigdom där de är måltavlor för att bli indragna i gängvåld. Vi på Sysarb önskar därför rikta vår sociala satsning i år till att stötta dessa barn och ungdomar genom att skänka julklappar, matkassar och omtanke till barn och ungdomar i utsatta områden i Sverige.

Vi kommer därför i år att ge bort 50% av intäkterna av alla som köper våra e-utbildningar innan 31/12 2023 till denna sociala satsning.

Julerbjudande Sysarb
Digitalt möte

E-utbildning i lönesättning för chefer

Utbildningen riktar sig främst till lönesättande chef eller HR som stöttar chefer i lönebildning och kommer hjälpa er att hantera de utmaningar som lönesättning innebär. Utbildningen passar även utmärkt för medarbetare, fackliga och andra intressenter.

I utbildningen lär ni er om lönesättning ur ett Svenskt historiskt perspektiv, vad styr lönesättning idag, psykologiska perspektiv på individuell lön, samt prestationsbedömning och lönesättning i praktiken. 


Pris: 1 000kr/deltagare

E-utbildning i aktiva åtgärder

Den här e-utbildningen riktar sig främst till dig som arbetar inom HR eller som chef och som driver arbetat med aktiva åtgärder i er organisation. Utbildningen passar även bra för medarbetare, fackliga och andra intressenter.

Du får guidning i hela arbetet med aktiva åtgärder och vad ni kan göra för att motverka risker för diskriminering, bli en mer jämlik arbetsplats och samtidigt uppfylla lagkravet.

Pris: 10 000 SEK för 10 deltagare

Salary Review

Vad säger kunderna?

Varför våra kunder väljer oss

Självporträtt

Marie Wikander

COO @Wndy

”Jag har arbetat med Sysarb i 5 år hos flera kunder, inklusive (Klarna, The Absolut Company & Trustly) och kan verkligen rekommendera dem. Plattformen är användarvänlig, praktisk och du får alltid förstklassigt stöd från deras kundsupport och konsulter.”

Annika Holm

Annika Holm

CHRO @Rusta

Rusta har över 4 000 medarbetare i både Europa & Asien och sökte därför efter ett transparent, digitalt och effektivt verktyg för att hantera våra lönerevisioner och lönekartläggningar. Sysarb har varit en genuin partner som verkligen har hjälpt oss att digitalisera dessa processer och hjälpt oss att förbättras avsevärt.