Konsult

En av våra experter guidar dig personligen till världens bästa lönesättning!

Ta hjälp av Sveriges mest kvalificerade konsulter inom lönsättning för att utveckla din verksamhet och jobba strategiskt med lön. Vi stöttar er i era processer med lönepolicyer, lönekriterier, lönestrategier och mycket mer.

Lönekartläggning med experthjälp

Lönekartläggning ska vara enkelt, roligt och skapa värde för din organisation. Om ni behöver stöd med en lönekartläggningskonsult finns vi här! Vi stöttar också väldigt gärna i era processer med lönepolicyer, lönekriterier, arbetsvärderingar och lönestrategier, samt förankring och dokumentation. Självklart utgår vi från vad som passar just er och lägger upp en plan som lyfter hela organisationen.

Råd och vägledning i lönesättningen

Du som chef har ju rätt stora krav på dig att ha koll på allt när det kommer till lönesättning. Där vill vi gärna hjälpa till genom att tydliggöra för dig vad din roll och ditt ansvar är, och hur kopplingen mellan lönesättning och ledarskap ser ut. Vi vet också hur man skapar ett positivt klimat i löne- och medarbetarsamtalet och hur motivation och ökad prestation hänger ihop. Så samla alla chefer och få utbildning och stöd i hur man får världens bästa lönesättning.

Skräddarsydd konsultation

Som du säkert har förstått är vi öppna för att stötta din organisation på flera olika plan, alltid efter dina önskemål! Lönesamtal, lönekartläggning, lönekriterier, ja allt som har med lön att göra ligger inom ramen för vårt erbjudande. Ödmjukt kan du kalla oss experter inom lönesättning. Behöver din organisation hjälp är ni varmt välkomna att höra av er så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er!

Vi valde Sysarb tack vare deras enkla plattform och proffsig konsulthjälp.

Hemtex

Vi har använt Sysarb i ett par år nu och varit väldigt nöjda.

Kjell & Company
Kjell & Compant logotype

Enkelt system och engagerade medarbetare från Sysarb gjorde hela processen väldigt smidig.

Barncancerfonden

Fler frågor? 

Chatta eller boka en demo med oss, så ser vi till att din organisation får experthjälp!

Martina Larsson

Customer Success Manager