Konsult

En av våra experter guidar dig personligen till världens bästa lönesättning!

Ta hjälp av Sveriges mest kvalificerade konsulter inom lönsättning för att utveckla din verksamhet och jobba strategiskt med lön. Vi stöttar er i era processer med lönepolicyer, lönekriterier, lönestrategier och mycket mer.
Lönekartläggnings konsult - första bild
Hjälp med lönekartläggning - konsult

Lönekartläggning med experthjälp

Lönekartläggning ska vara enkelt, roligt och skapa värde för din organisation. Om ni behöver stöd med en lönekartläggningskonsult finns vi här! Vi stöttar också väldigt gärna i era processer med lönepolicyer, lönekriterier, arbetsvärderingar och lönestrategier, samt förankring och dokumentation. Självklart utgår vi från vad som passar just er och lägger upp en plan som lyfter hela organisationen.

Råd och vägledning i lönesättningen

Du som chef har ju rätt stora krav på dig att ha koll på allt när det kommer till lönesättning. Där vill vi gärna hjälpa till genom att tydliggöra för dig vad din roll och ditt ansvar är, och hur kopplingen mellan lönesättning och ledarskap ser ut. Vi vet också hur man skapar ett positivt klimat i löne- och medarbetarsamtalet och hur motivation och ökad prestation hänger ihop. Så samla alla chefer och få utbildning och stöd i hur man får världens bästa lönesättning.
Råd och hjälp vid lönesättning - konsult
Konsulter som skräddarsyr upplägget för lönekartläggning och lönesättning

Skräddarsydd konsultation

Som du säkert har förstått är vi öppna för att stötta din organisation på flera olika plan, alltid efter dina önskemål! Lönesamtal, lönekartläggning, lönekriterier, ja allt som har med lön att göra ligger inom ramen för vårt erbjudande. Ödmjukt kan du kalla oss experter inom lönesättning. Behöver din organisation hjälp är ni varmt välkomna att höra av er så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er!

Är du redo? 

Du är nu nära att skapa mycket värde för din verksamhet. Låt oss skräddarsy en demo och visa hur vi kan skapa framgång för just din organisation – du kommer inte att ångra dig!

Oscar Meivert

CGO | Chief Growth Officer