Lönekartläggning kund – Lidl Lönekartläggning kund – Absolut Lönekartläggning kund – Intersport Lönekartläggning kund – Toyota Lönekartläggning kund – Lidl Lönekartläggning kund – Absolut Lönekartläggning kund – Intersport Lönekartläggning kund – Intersport

Lönekartläggning - starten för en rättvis arbetsplats

I nästan två decennier har Sysarb varit banbrytande inom området lönekartläggning med hjälp av data, teknologi och experter för att förbättra, inspirera och motivera till handling när det gäller att skapa rättvisa arbetsplatser. Gör dig redo för det nya EU-direktivet med hjälp av Sysarbs plattform- och HR-juridiska experter.

Datadriven lönekartläggning

Säkerhetsställ en rättvis lönestruktur för dina medarbetare och följ lagkravet genom en lönekartläggning
Automatiserad analys som baserad på AI-teknik hjälper dig att identifiera orättvisa löneskillnader baserat på kön, ålder, anställningstid, etc
Experimentera i realtid med individuella löner för hitta lösningen på era löneskillnader
Kostnadsberäkning på era nya lönejusteringar
Enkelt stöd och mall för rapportering som följer diskrimineringslagen
Lönekartläggning - första vy
Lönekartläggning - första vy

Flexibel arbetsvärdering

Det finns tre olika sätt att skapa en arbetsvärdering och jobbarkitektur i vår plattform
Använd Sysarbs jobbarkitektur för en automatiserad process
Tillämpa din nuvarande struktur för arbetsutvärdering
Skapa din skräddarsydda jobbutvärdering från grunden med vår programvara och tillämpa löneintervall och karriärnivåer

Automatiserad analys med AI

Genom vårt AI-verktyg kommer du att guidas genom din data och identifiera potentiella löneskillnader.
Få insikter i din lönestruktur och lönedata genom våra automatiserade KPI:er, dashboards och grafer
Förstå vad som driver kompensation i din organisation och involvera chefer för att proaktivt förhindra osakliga löneskillnader
Använd vårt benchmarking verktyg för att förstå din nuvarande kompensationsnivå i jämförelse med marknaden
Lönekartläggning - första vy

Hur rättvis är din organisation?

Ta vårat quiz och få svar inom en minut!
Take a Quiz
"Jag tycker att Sysarb helt klart erbjuder ett av de främsta verktygen för lönekartläggning! Det är lätt att använda, täcker allt från analys till dokumentation och ger dessutom tips på hur man ska analysera. De gör en komplex process enkel!"
Marie Wikander, COO @ Wndy

Vanliga frågor

Det här brukar folk vilja veta om vår tjänst för lönekartläggning.
Vilka typer av rapporter kan man ta ut från ert system?

Våra rapporter innefattar dels Excel-filer med väldigt mycket data, dels mer städade Word-filer där en utvald mängd nyckeltal presenteras tillsammans med diagram. Om ni har upptäckt osakliga löneskillnader går det även att ta ut en rapport för just det.

Vi har redan genomfört en arbetsvärdering som vi vill använda i kommande lönekartläggning. Går det att importera den i ert system?

Det går utmärkt att använda ett tidigare arbetsvärderingsresultat i Sysarb! Vi kan importera ert värderingsresultat och även hela värderingen/faktorplanen

Lönekartläggning – när och hur ofta?

Enligt lagen ska en lönekartläggning göras varje år för kontinuerligt arbete med jämställdhet. Dessutom är det ett krav att företag med över 10 anställda tydligt dokumenterar lönekartläggningen.

Vad är en lönekartläggning?

I lönekartläggningen ska du som arbetsgivare bedöma om löneskillnader mellan kvinnor och män som utför lika eller likvärdigt arbete har ett samband med kön. För att kunna göra den bedömningen ska du enligt DO göra både en kartläggning och en analys. DO:s lagkrav uppfyller du enkelt med Sysarbs verktyg, vi hjälper dig även att få bättre och djupare förståelse för din lönestruktur.

Vad skiljer Sysarb från andra aktörer på marknaden?

Med Sysarb får du marknadens kraftfullaste och intelligentaste verktyg. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning kring rättvis lönesättning. Allt som innefattar kartläggning, analys, samtalsmoduler, aktiva åtgärder och lönesättning. Vår AI automatiserade analys ger dig även direkt insikter i din organisations lönestruktur. Med vår Analysmodul får du även möjlighet att se hur löneläget ligger till mellan olika avdelningar och mot marknaden. Allt detta kommer du åt och dokumenterar igenom plattformen, självklart med högsta säkerhet. Hos oss kan du skräddarsy ett paket som hjälper er med delarna som din organisation behöver.

Boka en demo med oss.

Låt oss visa dig hur du kan skapa mycket värde för din organisation!