Störst i Sverige på lönestatistik

För att vara mer konkurrenskraftig på dagens arbetsmarknad är det avgörande att ha tillförlitlig och relevant lönedata för ditt företag och befattningar. Denna information hjälper dig att säkerställa att du erbjuder en rättvis och marknadsmässiga löner för att locka talanger och behålla nuvarande anställda.

En konkurrensfördel i er rekryteringsprocess

Vår lönestatistik baseras på aktuella löner från en mängd olika organisationer, branscher och vertikaler och ger er ett kraftigt verktyg att verifiera och analysera era lönenivåer både internt och externt.

Databasen täcker alla kompetensnivåer och karriärspår, från traditionella roller till nytillkomna befattningar och ger dig ett tydligt och brett underlag för er rekrytering och lönesättningsstrategi.

Boka er demo och genomgång av underlaget redan idag!

Proaktiv och konkurrenskraftiga löner

Med Sysarb får du tillgång till Sveriges största statistikdatabas på realtidslöner där du kan analysera lönedata från olika branscher, år, roller, geografiska områden och mycket mer.

Plattformen möjliggör för djupgående insikter om löneutveckling inom ditt verksamhetsområde såväl internt som externt. Det gör att du kan arbeta proaktiv kring hur du sätter konkurrenskraftiga löner.

Salary Review
Två kvinnor dricker kaffe

Marknadslön för att attrahera och behålla medarbetare

Med vår lönestatistik kan du optimera din ersättningsstruktur så du blir konkurrenskraftig mot marknaden. Genom att analysera och jämföra olika befattningar kan du säkerställa att du erbjuder konkurrenskraftiga löner som attraherar och behåller personal.

Ta kontroll över din lönestrategi idag med Sysarbs lönedatabas

Få tillgång till Sveriges största databas för lönestatistik och säkerställ att era lönestrukturer förblir konkurrenskraftiga och marknadsmässiga. Vår filosofi är att det är ditt ansvar som arbetsgivare att säkerställa att ni har rättvisa, konkurrenskraftiga och schyssta löner och att era medarbetare känner sig trygga med er lönesättningsstrategi.

Starta din kostnadsfria testperiod redan idag och ta stöd av vår lönestatistik för att stötta din lönesättningsstrategi.

analys rättvis lönesättning

Vad säger kunderna?

Varför våra kunder väljer oss

Självporträtt

Marie Wikander

COO @Wndy

”Jag har arbetat med Sysarb i 5 år hos flera kunder, inklusive (Klarna, The Absolut Company & Trustly) och kan verkligen rekommendera dem. Plattformen är användarvänlig, praktisk och du får alltid förstklassigt stöd från deras kundsupport och konsulter.”

Annika Holm

Annika Holm

CHRO @Rusta

Rusta har över 4 000 medarbetare i både Europa & Asien och sökte därför efter ett transparent, digitalt och effektivt verktyg för att hantera våra lönerevisioner och lönekartläggningar. Sysarb har varit en genuin partner som verkligen har hjälpt oss att digitalisera dessa processer och hjälpt oss att förbättras avsevärt.