Nyheter 1 min Publicerat: 2021-01-27

Vi välkomnar Vitrolife som ny kund till Sysarb

Vi är stolta och glada över att välkomna ännu en ny kund! Medicinteknikföretaget Vitrolife kommer att använda Sysarb för att genomföra lönekartläggningar i Sverige och USA.

Det här är Vitrolife

Vitrolifes vision är att hjälpa människor att förverkliga drömmen om att bli föräldrar, och gör det genom att leverera högkvalitativa produkter till IVF-kliniker över hela världen. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och har kontor och tillverkning i fler än tio länder, däribland USA, Storbritannien och Kina.

Sysarbs uppdrag

Vi ser fram emot att stötta Vitrolifes resa och vara behjälpliga i deras HR-processer genom vårt löneanalyssystem Sysarb. Vitrolife kommer att använda Sysarb för lönekartläggning med syftet att säkerställa att alla deras medarbetare i Sverige och USA har jämställda löner.

Testa gratis

Är du intresserad av att testa vårt verktyg för lönekartläggning och lönerevision? Vi visar gärna hur Sysarb funkar och ger dig ett inlogg så du själv kan testa gratis. Boka demo!

Läs vidare

Pengar lagda slarvigt i hög
Guider

5 tips inför lönesamtalet

5 bra tips att ha med dig inför ett lönesamtal Lönesamtal är en viktig del av arbetslivet och kan vara...

Porträtt av en kvinna
Guider

7 smarta tips för att skapa värdeskapande medarbetarsamtal

1. Håll kontinuerliga one-to-ones Många företag ser medarbetarsamtal som ett nödvändigt ont som måste genomföras en gång per år, men...

Digitalt möte
Guider

Fördelar med en digital process för löne- och medarbetarsamtal

Skapa bra förutsättningar med en digital process för medarbetar- och lönesamtal Detta är känslor som en transparent och digital process...