Benjamin Andersson brinner för sälj

Sedan en tid tillbaka jobbar Benjamin Andersson på Sysarb som account manager. Läs om hans resa till jobbet på Sysarb och hans framtidsdrömmar!

Hej Benjamin! Vill du berätta lite om dig själv? Vem är du och vad har du sysslat med innan du hamnade hos oss på Sysarb?

Hallå! Mitt namn är Benjamin Andersson. Jag är 24 år gammal och uppvuxen i Göteborg. Jag älskar att köra bil och är en extrem tävlingsmänniska. Just nu pluggar jag till systemvetare på Göteborgs universitet. Innan jag kom till Sysarb har jag haft lite olika säljjobb och har bland annat jobbat på Volvo.

Vad jobbar du med på Sysarb?

På Sysarb är min jobbtitel account manager vilket innebär att jag bokar möten och även tar möten med potentiella kunder.

Hur kommer det sig att du började på Sysarb?

Anledningen till att jag började jobba på Sysarb var för att jag såg möjligheten i att ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av mina studier. Jag såg även väldigt mycket potential i företaget och även säljteamet! Jag har alltid brunnit för sälj – det ligger mig varmt om hjärtat – så när jag hörde om att det fanns en öppning för säljare kontaktade jag vår säljchef Timmy Lundin och jag fick jobbet!

Berätta lite om dina styrkor och vad du bidrar med hos oss!

Jag älskar att ha roligt på jobbet och det bästa är när kollegorna på jobbet blir som en extra familj. Det jag bidrar med mest är att jag skapar glädje, samt även att jag är en vinnarskalle som aldrig ger upp!

Har du något drömuppdrag på Sysarb?

Mitt drömuppdrag på Sysarb är nog att vara säljchef en dag med ett eget säljteam. Just för att få dela vidare de kunskaper jag fått lära mig från olika personer, till andra!

Vad gör du på din fritid?

På min fritid är jag väldigt involverad i en kyrka där jag dels sjunger, dels delar livet med människor. Jag älskar också havet så på min semester brukar jag alltid segla, och kör även lite wakeboard och andra vattensporter!

Vad är det bästa med att jobba på Sysarb?

Det bästa med att jobba på Sysarb är människorna! Säljteamet som jag jobbar med är helt grymma men även min chef Timmy!

Varmt välkommen till gänget, Benjamin! ❤️