Nyheter 2 min Publicerat: 2021-01-15

Lär känna Niclas Hilmersson, developer på Sysarb!

Hallå Niclas!  Vem är du och vad gjorde du innan du hamnade hos osspå Sysarb?

Mitt namn är Niclas Hilmersson, 31 år gammal. Jag bor i Arboga med min sambo och två barn. Har jobbat inom restaurang och lager tidigare, och har haft diverse chefs- och ledarroller. Jag har alltid varit intresserad av att jobba med människor men också med teknik i dess olika former.

Vad jobbar du med på Sysarb?

Jag är anställd som developer och jobbar med lönekartläggningsverktyget samt hemsidan.

Hur kommer det sig att du började på Sysarb?

Som sagt har jag jobbat inom lite olika yrken och det har alltid känts som att jag har saknat något. Så för ungefär tre år sedan bestämde jag mig för att testa hur det är att bygga saker i kod. Detta ledde mig till att söka efter jobb som developer, något som verkligen har blivit det bästa yrket jag har haft hittills.

Berätta lite om dina styrkor och vad du bidrar med hos oss

Min största styrka är nog mitt driv. Jag har lätt att ta till mig uppgifter och driva dem med engagemang och energi. Jag vill tro att jag även bidrar med en positiv inställning till mina kollegor.

Har du något drömuppdrag på Sysarb?

Jag tror att drömuppdraget kommer att vara just inom utveckling. Så länge jag jobbar med människor och kod är jag precis där jag vill vara.

Vad gör du på din fritid?

Umgås med min familj, spelar med kompisar och försöker hålla en sund livsstil ­– om jag inte har hittat ett nytt intressant projekt att sätta tänderna i vill säga!

Vad är det bästa med att jobba på Sysarb?

Människorna och kulturen! Jag har helt otroligt positiva kollegor med mycket driv och känsla för frihet! Så att få jobba som developer som har blivit ett favorityrke och dessutom på Sysarb är en riktigt bra kombination!

Så kul att ha dig med! Välkommen till Sysarbfamiljen ❤️

Läs vidare

Insikter

5 steg mot att utjämna könskillnaden i arbetslivet på global nivå

1. Förstå könsskillnaden Låt oss börja med en verklighetskontroll från 2023 års Global Gender Gap Report. Den visar en värld...

Insikter

Lönetransparens: De 5 främsta trenderna 2024 som redan nu formar framtiden

Nyfiken på vad framtiden har att erbjuda när det gäller lönetransparens (pay transparency)? Håll i dig – spännande tider ligger framför...

Jämställdhet

Utmana det dolda lönegapet och främja jämställdhet på arbetsmarknaden

Att det finns en löneskillnad mellan kvinnor och män på̊ den svenska arbetsmarknaden är ingen nyhet – enligt siffror från...