Nyheter 4 min Publicerat: 2021-08-24

Möt några av Sysarbs stjärnkollegor!

Så är det att jobba på Sysarb – Martina Larsson, Oscar Meivert och Joakim Rosdahl delar med sig av hur livet på Sveriges snabbast växande HR-techbolag ser ut.

Oscar Meivert, CGO | Chief Growth Officer

Oscar! Det bästa med att jobba på Sysarb?

Att få arbeta på ett företag som är så pass sammansvetsat och där alla medarbetare delar visionen om att växa ut i världen och skapa en förändring är ett stort privilegium. Det ihop med varierade arbetsuppgifter inom området för tillväxt som jag personligen brinner för gör mitt jobb enormt stimulerande.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Då mitt team och jag själv arbetar väldigt krossfunktionellt har vi mycket kommunikation på flera områdena inom företaget, så en stor del handlar om att säkerställa att vi driver interna projekt framåt. Detta kombineras med en del research och hands-on-arbete inom strategiska och taktiska frågor: Vart ska vi? Hur ska vi nå dit? När ska vi vara där? Förmodligen har jag även en och annan kundkontakt under dagen då mötet med kunden är en stor del av tillväxtresan.

Hur länge har du jobbat på Sysarb?

Jag firade nyligen ettårsjubileum på Sysarb men det känns ändå som att jag varit här under en lång tid. Trots att vi på grund av covid-19 har träffats i mindre utsträckning är vår kultur fortfarande inbjudande och familjär, precis som det ska i ett scaleup-bolag.

Hur hamnade du på Sysarb?

Med en bakgrund inom digitalisering med fokus på tillväxt fick jag erbjudandet att komplettera det team som fanns på plats – detta då Sysarb hade tagit ett strategiskt beslut att fortsätta skala upp sin tillväxt och tydligt satsa framåt på att vara marknadsledare inom sin nisch, med en ambition om att växa ut i världen. Det var helt enkelt en resa jag inte kunde säga nej till, vilket jag är väldigt glad över idag. Resan har bara börjat!

Martina Larsson, Customer Success Manager

Martina! Det bästa med att jobba på Sysarb?

Kollegorna, alla är bjussiga med ett skratt! Sen ligger det mig varmt om hjärtat att få jobba med jämställdhet, det är det viktigaste.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Väldigt olika! Oftast har jag ett eller flera kundmöten, det kan vara nya kunder som ska onboardas eller etablerade kunder som använder vårt chefsverktyg. Dessutom jobbar jag en del med stödmaterial mot kund, till exempel FAQ:er eller guider. Vi jobbar även på interna stödmaterial, som en del av implementering och uppstart av nya kollegor i teamet, superkul!

Hur länge har du jobbat på Sysarb?

Har precis firat 4 år som anställd, dessförinnan som praktikant.

Hur hamnade du på Sysarb?

Gjorde min praktik här på Sysarb i slutet av min universitetsutbildning. Fick kontakt via en kompis som visste att jag ville jobba med jämställdhet och lika värdering. Min praktik varade i 10 veckor, och sen var jag fast!

Joakim Rosdahl, CTO | Chief Technology Officer

Joakim! Det bästa med att jobba på Sysarb?

Att jobba på ett tech-bolag som faktiskt gör skillnad är magiskt. Vi gör redan nu avtryck på jämställdheten i samhället, men vi har bara börjat!

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Jag lägger en timma per dag på att läsa in mig på rön inom branschen och samhället. Sen när arbetsdagen kommer igång består mina dagar till stor del av möten med kunder eller interna möten. Allt ifrån kodrader till utmaningar relaterade till lön hos kunder.

Hur länge har du jobbat på Sysarb?

Jag har jobbat på Sysarb i 6 år nu och det pirrar fortfarande i magen på morgonen!

Hur hamnade du på Sysarb?

Jag är god vän med Daniel Edenholm som är CEO och grundare. Vi var och tränade och då startade dialogen om att jag kanske borde börja på Sysarb som första utvecklaren på bolaget.

Läs vidare

co workers sitting
Insikter

För arbetsgivare: Från reaktiv till proaktiv – 5 strategier som förebygger diskriminering

I EU ger ett engagemang för mångfald och inkludering på arbetsplatsen inte bara ett kulturellt värde utan det är också...

Insikter

Så gör du dina chefer till experter på lönesättning

Fler och fler medarbetare kräver att deras arbetsgivare blir mer transparenta kring lönesättningen på arbetsplatsen. Denna trend har pågått i...

Insikter

Hur man övervinner omedvetna fördomar på arbetsplatsen

Tror du att du är fri från fördomar? Tänk om. Omedvetna fördomar (unconscious bias) är de förutfattade meningar vi ovetandes...