Nyheter 2 min Publicerat: 2021-06-23

Praktiken ledde till drömjobbet för Christoffer Olsson

Lär känna Christoffer Olsson, Sysarbs nya front-end developer!

Berätta lite om dig själv! Vem är du och vad har du sysslat med innan du hamnade hos oss på Sysarb?

Jag heter Christoffer och är en fotbollstokig 29-åring från Hälsingland. Innan jag började på Sysarb jobbade jag som fogläggare i många år innan jag bestämde mig för att det var dags att sadla om och jobba med något som jag faktiskt tycker är roligt istället. Därför bestämde jag mig för att hoppa på en utbildning inom front-end och genom min LIA (lärande i arbete) som jag gjorde på Sysarb fick jag förfrågan om anställning, något jag är väldigt glad över!

Vad kommer du jobba med på Sysarb?

Jag är anställd som front-end developer och kommer främst arbeta med den visuella delen av vårt gränssnitt. Det innefattar allt ifrån enklare saker som att justera färger, storlekar, padding och margin på olika HTML-element till att bygga upp helt nya komponenter i Vue och sätta upp funktionalitet för dessa.

Hur kommer det sig att du började på Sysarb?

Jag var på jakt efter en LIA-plats och landade tillslut på Sysarbs hemsida. Där såg jag att Niclas Hilmersson jobbade som front-end developer. Jag mejlade honom för att fråga hur det var att jobba med front-end på Sysarb och vad för slags arbetsuppgifter han fick pyssla med. Jag fick ett väldigt bra och beskrivande svar tillbaka (stort tack till Niclas!) och det fick mig att söka LIA-plats hos Sysarb, som sedan resulterade i en anställning.

Berätta lite om dina styrkor och vad du kommer att bidra med hos oss!

Jag kommer bidra med ett lugn och ett glatt humör! Mina styrkor kunskapsmässigt är under ständig utveckling och ligger för närvarande främst i det visuella där jag hoppas kunna bidra med min noggrannhet och mitt öga för detaljer.

Har du något drömuppdrag på Sysarb?

Jag skulle vilja säga att jag fick ett drömuppdrag under min LIA-period då jag fick vara med och uppdatera stylingen för hela lönekartläggningen, vilket var väldigt kul och lärorikt!

Vad gör du på din fritid?

På fritiden blir det mycket fotboll – jag spelar själv fotboll och följer Manchester United nästintill slaviskt. Jag cyklar även downhill under sommaren, främst i Järvsö men det kan även bli enstaka turer till Åre. Jag umgås även mycket med min kära sambo Isabelle och reser gärna när tillfälle ges, drömresmålet just nu är Kanada.

Underbart att ha dig med på vår resa, Christoffer. Varmt välkommen! ❤️

Läs vidare

Pengar lagda slarvigt i hög
Guider

5 tips inför lönesamtalet

5 bra tips att ha med dig inför ett lönesamtal Lönesamtal är en viktig del av arbetslivet och kan vara...

Porträtt av en kvinna
Guider

7 smarta tips för att skapa värdeskapande medarbetarsamtal

1. Håll kontinuerliga one-to-ones Många företag ser medarbetarsamtal som ett nödvändigt ont som måste genomföras en gång per år, men...

Digitalt möte
Guider

Fördelar med en digital process för löne- och medarbetarsamtal

Skapa bra förutsättningar med en digital process för medarbetar- och lönesamtal Detta är känslor som en transparent och digital process...