Nyheter 2 min Publicerat: 2020-01-08

Säg hej till vår nya talang Albin Bergqvist!

Varmt välkommen till Sysarb och mer specifikt customer success-teamet! Hur känns det?

Tack, det känns bra! Det ska bli riktigt kul att komma in i arbetet mer och mer. Sysarb är ett intressant företag med en spännande tid framför sig. Jag har fått otroligt trevliga kollegor som har hjälpt mig väldigt mycket hittills.

Vill du berätta lite om dig själv. Vem är du och vad har du sysslat med innan du hamnade hos oss på Sysarb?

Absolut! Jag är en 21-årig grabb från Arboga. Har ägnat mig åt att studera datateknik och jobba inom service innan jag fick chansen att komma hit till Sysarb.

Hur kommer det sig att du började på Sysarb?

Jag blev faktiskt headhuntad! Tänkte direkt att detta är en chans jag måste ta!

Berätta lite om dina styrkor och vad du kommer att bidra med hos oss.

Jag skulle vilja säga att jag är väldigt nyfiken och att jag lär mig snabbt. Hittar gärna svar genom att leta mig fram på egen hand. Jag har erfarenhet av kundservice och är tekniskt lagd så jag tror att jag passar in bra i customer success-teamet!

Har du något drömuppdrag på Sysarb?

Väldigt bra fråga! För mig är det viktigast att trivas med de man arbetar med. Just nu är jag i en uppstartsperiod på företaget och försöker lära mig allt jag kan, så jag har inte hunnit reflektera över det ultimata Sysarb-uppdraget än.

Vad gör du på din fritid?

På min fritid utan en pandemi är jag både en atlet och datanörd. När jag inte tränar mig själv eller andra sitter jag framför olika skärmar.

Grymt att ha dig med, Albin! ❤️

Läs vidare

Insikter

Sveriges djärva drag: Banar väg för lönetransparens i EU

Sverige har precis höjt ribban genom att bli det första EU-landet att lansera ett banbrytande förslag för hur lönetransparensdirektivet ska...

Insikter

Jobbarkitektur: Ert ramverk för karriärutveckling

Hur kommer det sig att vissa organisationer fungerar smidigt medan andra kämpar med kaos? Hemligheten ligger ofta i en väl...

Personer skrattar
Insikter

3 viktiga saker att förstå innan ni inför lönetransparens

Att implementera lönetransparens är ett strategiskt steg mot rättvis ersättning, efterlevnad av lagkrav och ett ökat förtroende bland medarbetarna. För...