Sysarb stöttar Barncancerfonden

Idag är vi jättestolta och glada över att berätta att Barncancerfonden kommer att använda Sysarb det kommande året för att göra organisationens lönekartläggning. Vi tycker att Barncancerfonden är en av Sveriges viktigaste ideella organisationer och vi vill göra det vi kan för att stötta dem på bästa sätt. Därför har vi på Sysarb valt att förse dem med en Sysarb-licens under ett års tid. Vi hjälper till med det vi kan bäst så att Barncancerfonden kan lägga all sin tid på det de gör bäst.

Om Barncancerfonden

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Idag överlever cirka 85 procent, men det är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år. Barncancerfonden arbetar för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver.

Kommentar från Daniel Edenholm, vd på Sysarb:

Att vi får vara med och förenkla för de som jobbar med att bekämpa barncancer ser jag som en stor förmån. På Sysarb är vi specialiserade på HR-frågor och det vill vi gärna ge vidare till organisationer som vi ser har speciellt viktiga uppdrag i vårt samhälle. Vi vill att våra tjänster för jämställda löner, inkludering, motiverande samtal och återkoppling ska utveckla Barncancerfonden som organisation så att de kan hjälpa fler barn. Tillsammans mot cancer.