Nyheter 1 min Publicerat: 2021-02-19

Sysarb vinner upphandling: 9 kommuner i södra Sverige

Vi är superglada att få berätta att Sysarb har vunnit upphandlingen med Familjen Helsingborg! Det innebär att nio kommuner i södra Sverige kommer att använda Sysarb för att säkerställa jämställda löner för sammanlagt 20 000 medarbetare.

Om Familjen Helsingborg

Kommunerna i Familjen Helsingborg som kommer att samarbeta med Sysarb är Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Perstorp, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

Sysarbs uppdrag

Alla dessa nio kommuner kommer att använda Sysarbs verktyg för lönekartläggning. Det innebär att de kommer att jobba aktivt för att säkerställa att alla löner för deras 20 000 medarbetare är jämställda.

Kommentar från Timmy Lundin, CMO på Sysarb

Vi är ödmjukt tacksamma att vi får ett förnyat och fortsatt förtroende bland de kommuner vi har jobbat med tidigare, och så glada att välkomna nya kommuner till skaran! Vi ser så mycket fram emot att få samarbeta med dessa nio kommuner i arbetet för jämställda löner!

Prata med oss om vad din organisation behöver och hur vi kan hjälpa till – boka en demo!

Läs vidare

Pengar lagda slarvigt i hög
Guider

5 tips inför lönesamtalet

5 bra tips att ha med dig inför ett lönesamtal Lönesamtal är en viktig del av arbetslivet och kan vara...

Porträtt av en kvinna
Guider

7 smarta tips för att skapa värdeskapande medarbetarsamtal

1. Håll kontinuerliga one-to-ones Många företag ser medarbetarsamtal som ett nödvändigt ont som måste genomföras en gång per år, men...

Digitalt möte
Guider

Fördelar med en digital process för löne- och medarbetarsamtal

Skapa bra förutsättningar med en digital process för medarbetar- och lönesamtal Detta är känslor som en transparent och digital process...