Nyheter 2 min Publicerat: 2021-01-14

Sysarbs nya plattform för lönekartläggning

Den 1 oktober 2020 lanserade vi en ny plattform för lönekartläggning i vårt system Sysarb. Tre månader har gått och vi tänkte känna vår CTO Joakim Rosdahl på pulsen.

Vilket mottagande har den nya plattformen för lönekartläggning fått?

Oj, vi har fått väldigt glada reaktioner! Vi demar för många företag och organisationer som är intresserade av Sysarb och som aldrig har sett vårt system. Det vi nu hör kontinuerligt är att de så fort de ser lönekartläggningsplattformen förstår hur de ska göra. Det är ett väldigt bra betyg! Befintliga kunder är också väldigt nöjda med den nya versionen och tycker att den är mer överskådlig, vilket gör att det går mycket snabbare att genomföra en lönekartläggning nu.

Vad har hänt sedan lanseringen?

Vi har fått massa positiv feedback och förslag på ytterligare förändringar som vi har genomfört sedan lanseringen, vilket har lett oss till beslutet att plocka bort den gamla lönekartläggningsvyn tidigare än planerat ­– helt enkelt för att den inte behövs längre. Från och med sista januari är alltså implementationen av vår uppdaterade version klar hos alla våra kunder och vi känner oss helt trygga med att lämna den gamla vyn bakom oss.

Tack vare lanseringen av vår nya plattform för lönekartläggning har våra kunder ökat i antal, och som en följd av det har vi nu kunnat välkomna två nya systemutvecklare till vårt utvecklarteam. Det känns otroligt roligt!

Kan du avslöja någon vidareutveckling som är på gång?

Vi håller faktiskt på att utveckla en riktigt cool grej. Än så länge kan jag inte avslöja exakt vad det är, men jag kan säga att det är en uppdatering som kommer innebära att lönekartläggningsarbetet går otroligt mycket snabbare med ett resultat som fortfarande är lika precist som idag.

Kommentarer från några av våra kunder

Vad lätt det var!

Detta såg otroligt lättarbetat och överskådligt ut. Nu ser vi fram emot att göra vår nästa lönekartläggning!

Vilket lyft!

Med ert system är ju faktiskt lönekartläggning lite roligt!

Vill du ha en privatlektion i de nya funktionerna och få reda på hur Sysarb kan hjälpa din organisation? Boka ett gratismöte där vi visar dig!

Läs vidare

Insikter

Sveriges djärva drag: Banar väg för lönetransparens i EU

Sverige har precis höjt ribban genom att bli det första EU-landet att lansera ett banbrytande förslag för hur lönetransparensdirektivet ska...

Insikter

Jobbarkitektur: Ert ramverk för karriärutveckling

Hur kommer det sig att vissa organisationer fungerar smidigt medan andra kämpar med kaos? Hemligheten ligger ofta i en väl...

Personer skrattar
Insikter

3 viktiga saker att förstå innan ni inför lönetransparens

Att implementera lönetransparens är ett strategiskt steg mot rättvis ersättning, efterlevnad av lagkrav och ett ökat förtroende bland medarbetarna. För...