Nyheter 2 min Publicerat: 2021-02-16

Välkommen Mikael Oterhals, Sysarbs pianospelande säljtalang!

Lär känna Mikael Oterhals som inte bara är en av Sysarbs nya säljtalanger, utan också en pianospelande artist med musik på Spotify!

Hej! Varmt välkommen till Sysarb! Hur känns det?

Fantastiskt kul att vara igång! Känns sjukt spännande och inspirerande att jobba här och det är så många människor runt om mig som jag vill lära mig av.

Vem är du och vad gjorde du innan du hamnade hos oss på Sysarb?

Förutom detta jobbar jag som butikschef på NK i Stockholm samt som pianolärare. Dagarna ägnar jag alltså till jobb och piano och jag ser min framtid inom musikbranschen och techbranschen.

Vad jobbar du med på Sysarb?

På Sysarb är jag Account Manager och min uppgift är att boka möten med potentiella kunder.

Hur kommer det sig att du började på Sysarb?

Jag fick nys om Sysarb genom min vän Oskar Boså som också jobbar inom företaget. Jag blev intresserad väldigt snabbt då det kändes som ett ställe jag kunde utvecklas mycket på och det visade sig dessutom vara en plats med otroligt mycket härliga människor.

Berätta lite om dina styrkor och vad du bidrar med hos oss.

Jag ser min sociala styrka och mitt driv som goda egenskaper för att ta företaget framåt och för att nå våra uppsatta mål. Jag ser fram emot att lära mig från mina kollegor för att bli så slipad och duktig inom min uppgift som jag bara kan!

Har du något drömuppdrag på Sysarb?

Min dröm och mitt mål i dagsläget är att suga åt mig så mycket information som möjligt för att bli så skicklig jag kan. Jag är övertygad om att de färdigheter jag utvecklar inom mötesbokning och sälj här kommer vara till nytta i allt annat jag sysslar med också, både privat och i arbetslivet. Vad detta leder till är ännu oklart men jag kan garanterat tänka mig att nå nya uppdrag och höjder inom Sysarb.

Vad gör du på din fritid?

Jag ägnar största delen av min fritid till musik. Jag övar och spelar mycket piano och skriver även en hel del musik själv, som för övrigt finns att hitta på Spotify. Annars gillar jag att gymma och självklart tackar jag aldrig nej till ett glas eller en god middag med mina fina vänner!

Varmt välkommen till Sysarbfamiljen, Mikael! ❤️

Läs vidare

Pengar lagda slarvigt i hög
Guider

5 tips inför lönesamtalet

5 bra tips att ha med dig inför ett lönesamtal Lönesamtal är en viktig del av arbetslivet och kan vara...

Porträtt av en kvinna
Guider

7 smarta tips för att skapa värdeskapande medarbetarsamtal

1. Håll kontinuerliga one-to-ones Många företag ser medarbetarsamtal som ett nödvändigt ont som måste genomföras en gång per år, men...

Digitalt möte
Guider

Fördelar med en digital process för löne- och medarbetarsamtal

Skapa bra förutsättningar med en digital process för medarbetar- och lönesamtal Detta är känslor som en transparent och digital process...