Nyheter 1 min Publicerat: 2021-02-03

Välkommen ViacomCBS Networks International Nordics

ViacomCBS Networks International Nordics, också kända under namnet VIMN, valde Sysarb till sin årliga lönekartläggning, vilket vi är väldigt glada för!

Om VIMN

VIMN levererar teveunderhållning och har varumärken som MTV,Nickelodeon, Paramount Network, Paramount+, VH1 och Comedy Centralunder sitt paraply. VIMN är en del av ViacomCBS Networks International.

Sysarbs CMO Timmy Lundin kommenterar:

Väldigt glädjande att VIMN som mediahus med varumärken såsom MTV, Paramount, Comedy Central och Nickeldeon med flera väljer att anlita Sysarb för sin lönekartläggning och sitt arbete med löneanalys. Vi ser fram emot att utöka samarbetet och fortsätta förvalta förtroendet på bästa möjliga sätt!

VIMN kommenterar:

Vi anlitade Sysarb för att göra vår årliga lönekartläggning 2020 och är mycket nöjda. Vill du göra lönekartläggningen enkel, tydlig och samtidigt lära dig allt om processen kan vi verkligen rekommendera Sysarb och deras kompetens.

Prata med oss!

Är du intresserad av vad Sysarb kan göra för dig och vill veta hur vårt system ser ut? Vi visar gärna! Boka möte.

Läs vidare

Pengar lagda slarvigt i hög
Guider

5 tips inför lönesamtalet

5 bra tips att ha med dig inför ett lönesamtal Lönesamtal är en viktig del av arbetslivet och kan vara...

Porträtt av en kvinna
Guider

7 smarta tips för att skapa värdeskapande medarbetarsamtal

1. Håll kontinuerliga one-to-ones Många företag ser medarbetarsamtal som ett nödvändigt ont som måste genomföras en gång per år, men...

Digitalt möte
Guider

Fördelar med en digital process för löne- och medarbetarsamtal

Skapa bra förutsättningar med en digital process för medarbetar- och lönesamtal Detta är känslor som en transparent och digital process...