Det här är Sysarb

Tänk dig en värld där män och kvinnor får samma lön för samma arbete, där jämställdhet är en självklarthet och där etnisk diskriminering inte existerar. Detta är Sysarb, detta är vårt why, vårt DNA, det är detta vi ska förändra.

Vår story

Sysarb skapades ur en frustration över att lönesättning ofta är orättvis, ojämställd och där majoriteten saknar intresse och kunskap. Vi vägrade vara en del av en orättvis verklighetsbild. Därför skapade vi vår egen som vi nu brinner för att dela med oss av!

Sexton år senare erbjuder vi arbetsgivare en digital plattform och tjänster för bättre lönesättning. Med marknadens säkraste beslutsunderlag kan våra kunder alltid sätta rätt lön som motiverar medarbetare att uppnå verksamhetens mål.
Vi drömmer om att förändra den globala synen på lön och skapa transparens, rättvisa och effekt. Genom att låta Sysarb präglas av en kontinuerlig framåtanda, glädje och mod, attraherar vi de bästa i branschen och spränger gränserna för vad vi tidigare trodde var möjligt.

Genom att fortsätta dela med oss utav vår kunskap och attrahera fler kunder, skapar vi förutsättningar för en mer jämställd och rättvis lönesättning världen över. Följ med på en resa där vi får förändra, på riktigt.

Vad vi kan erbjuda

Detta får du som medarbetare på Sysarb!

Förmåner

Sysarb är en flexibel arbetsplats där du har stor möjlighet att lägga upp ditt arbete som du önskar. Vi prioriterar din hälsa och uppmuntrar dig att lägga tid på ditt eget välmående.

Utvecklande arbete

På Sysarb har du roliga och meningsfulla arbetsuppgifter, och du får vara med och påverka. Inte bara företagets nästa steg, utan även den globala synen på lön.

Gemenskap

Vi på Sysarb älskar att umgås med varandra. När vi har inlett nya samarbeten, släppt en ny uppdatering av vår plattform eller bara vill hänga träffas vi gärna för att dricka kaffe eller äta en bit mat tillsammans.

Livet på Sysarb

Vi letar alltid efter duktiga talanger, är det du? 

Lediga tjänster