Om Sysarb: Vi skapar jämställda arbetsplatser

Under nästan 20 år har vi hjälpt våra kunder att utnyttja kraften i att bygga jämställda och rättvisa arbetsplatser som behåller talang, minskar legala risker och maximerar engagemang bland medarbetare. Idag anses Sysarb vara en av de ledande rösterna som skapar jämställda arbetsplatser.

Pride flaggor
Kollegor på Sysarb

Lediga tjänster

Är du Sysarbs nästa talang? Vi vill gärna lära känna dig!

Följ med på vår resa och gör världen till en bättre plats genom att hjälpa organisationer att utnyttja kraften i att skapa rättvisa arbetsplatser. Vi har alltid öppna dörrar för nya talanger och ser fram emot att träffa dig. Kolla in alla våra lediga tjänster på länken nedan.

Vad gör vi på Sysarb?

I nästan 20 år har vi hjälpt våra kunder att skapa transparenta, jämställda och lönsamma organisationer genom att sätta rättvisa och schyssta löner.

Vår inställning är centrerad kring ”Likalön för lika arbete” och idag är Sysarb ett av de snabbast växande HR-tech företagen i Europa med över 500 kunder inom 60+ länder.

Kvinnor diskuterar jämställdhet

För en jämställd arbetsplats

Vår värld är inte rättvis eller jämlik, punkt. För 20 år sedan bestämde vi oss för att vara en del av lösningen eftersom dagens generation kräver rättvisa arbetsplats.

Dagens arbetsmarknad bedömer potentiella karriärmöjligheter utifrån hur arbetsgivaren agerar, inte bara vad de säger. Rättvisa, mångfald och jämlikhet är inte längre bara ”buzzwords” utan något som anställda håller sina arbetsgivare ansvariga för och som vi hjälper dem att uppnå det.

Sysarbs vision

We create fair employers. Vi drömmer om en värld utan diskriminering, där alla behandlas rättvist och där det är normen att VD:ar och investerare ser konkurrensfördelen med att bygga jämlika och rättvisa arbetsplatser.

Resan har just börjat och vi har en lång väg kvar innan vi är klara. Låt oss ta ett steg i taget och tillsammans förändra världen.