rättvisa löner

Partners

Tillsammans kan vi utforma morgondagens lösning och skapa unika upplevelser för våra kunder.

Några av våra fantastiska partners

 Lönekartläggning kund – Toyota Lönekartläggning kund – MTV Lönekartläggning kund – MTV

Vilken typ av partner är du?

Integration

Sysarb är ständigt på jakt efter plattformsleverantörer som kompletterar vårt tjänsteerbjudande. Genom att etablera en direktintegration via API:er kan vi skapa unika upplevelser och ett mervärde till våra kunder.

Affiliate

Genom ”Sysarbs affiliateprogram”, kan du genom din alldeles egna referenslänk driva potentiella kunder via en tredjepartsrekomendation till Sysarb. När en kund sen signar upp sig blir du belönad med en kickback.

Friends of Sysarb

Bli en del av vårt partnernätverk där vi tillsammans lyfter varandra, genom att prata gott och rekommendera varandra precis som riktiga vänner gör. Varför inte gå ihop och skapa marknadsaktiviteter som webinar?
Lönekartläggning - första vy

Integrationer

Sysarb är ständigt på jaktefter plattformsleverantörer som kompletterar vårt tjänsteerbjudande. Genom attetablera en direktintegration via API:er kan vi skapa unika upplevelser och ettmervärde till våra kunder. En framgångsrik integrationspartner gör det enkeltför sina kunder att ta del av Sysarb men fortsatt arbeta i sitt befintligasystem. Vill du veta mer, klicka här.

Affiliate

Tjäna pengar med ”Sysarbs affiliateprogram”, genom din alldeles egna referenslänk driver du potentiella kunder ochnär en kund signar upp sig får du en kickback. Enklare blir det inte, klicka här för prata med vårpartnership manager.
Lönekartläggning - Arbetsvärderings mall
Lönekartläggning - Analysverktyget

Friends of Sysarb

Bli en del av vårtpartnernätverk där vi tillsammans lyfter varandra, genom att prata gott och rekommenderavarandra precis som riktiga vänner gör. Genom detta drar vi stor nytta avvarandras lösningar. Marknadsaktiviteter som ”webinar” och ”gästbloggar” äralltid spännande för att sprida varandras plattformar i största möjliga mån. Klicka här för att bli en del avfriends of Sysarb redan idag.

Skapa tillväxt med Sysarb

Maximera nytta och skapa mervärde

Genom att skapa en integration, kan vi tillsammans förse våra kunder med en sömlös överföring av data mellan våra plattformar. Att erbjuda en helhetslösning ökar användningsgraden av båda våra plattformar, det skapar en bättre kundupplevelse och i slutändan minska churn.

Nå fler kunder

Genom att bredda erbjudandet öppnar det upp sig stora möjligheter att nå ut till fler potentiella kunder. Via våra olika kundbaser når vi nya marknader och segment som tidigare inte varit helt enkelt. På detta sätt accelererar vi vår tillväxt – tillsammans.

Tjäna pengar med partnerskap

Via ett partnerskap med Sysarb blir du belönad, genom att attrahera nya kunder till oss kan du förvänta dig att öka dina egna intäkter med en kickback. Beroende på vilket partnerskap som passar dig bäst varierar kickback-modellerna. Boka ett möte och ta reda på hur din modell skulle se ut.

Så vinner vi tillsammans

Ensam är inte alltid starkast, tillsammans når vi nya höjder. Boka ett möte med oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan forma vår tillväxtresa.

Boka en demo med oss.

Låt oss visa dig hur du kan skapa mycket värde för din organisation!