Läs mer om våra referenser

I nästan 20 år har vi hjälpt våra kunder att bygga verksamheter som behåller topp-talang, minskar legala risker och ökar engagemanget hos sina medarbetare – allt genom Sysarbs smarta plattform för lönetransparens. Idag stöttar vi över +10,000 användare och över 500 kunder med en kundnöjdhet på över 97%.

Exempel på referenser

Disney logo
Klarna logo
pfizer logo
Volvo logga
paramount logo
absolut logo
MTV logo
danske bank logo
polestar logo
amnesty logo
greenpeace logo
lidl logo
pernod ricard logo
viacomcbs logo
verisure logo
Toyota logga
Visma logo
aleris logo
scania logo
If logga
rusta logo
capio logo
coop logo
skistar logo
lime logo
avalanche studios logo
Sopra Steria logo
Braun logo
Handelsbanken logo
Akzonobel logo
Danforss logo
Ikano logga
Nickelodeon logga
Man Logo

Exempel på referenser

”Rusta har över 4 000 medarbetare i både Europa & Asien och sökte därför efter ett transparent, digitalt och effektivt verktyg för att hantera våra lönerevisioner och lönekartläggningar. Sysarb har varit en genuin partner som verkligen har hjälpt oss att digitalisera dessa processer och hjälpt oss att förbättras avsevärt. ”

Annika Holm

CHRO, Rusta

På Polestar så tror vi på lika lön för lika arbete, där Sysarb enkelt visualiserar och hjälper oss att analysera resultatet av vår lönekartläggning så vi ständigt kan förbättra vårt arbete. .”

Magnus Larsson

Head of Compensation & Benefits, Polestar

Jag har jobbat med Sysarb i ca: 5 år för flertalet kunder såsom Klarna, The Absolut Company & Trustly och kan verkligen rekommendera dem. Plattformen är enkel, användarvänlig och Sysarbs support och konsulter ger alltid första-klassigt stöd. .”

Marie Wickander

COO, Wndy

hemtex logo

”Sysarb har underlättat för oss att kunna arbeta med våra löner på ett enkelt och strukturerat sätt. Vi uppskattar i synnerhet viljan att arbeta tillsammans med oss som kunder, ständigt med fokus på att förenkla och förbättra våra arbetsprocesser.”

Maria Bjerner HR Director

pernod ricard logo

”Absolut Company har sedan många år tillbaka ett stort fokus på transparens, jämställdhet och mångfald. Datakvalité är en grund för att driva vår progress framåt där Sysarb är ett av våra viktigaste digitala verktyg för att kunna visualisera och förbättra processen och säkerställa jämställda löner. Plattformen är användarvänlig, trevlig att arbeta i och vi får alltid väldigt bra stöd och support från Sysarbs team.”

Simon Amsen Director Compensation & Benefits

avalanche studios logo

”För oss är det självklart att ge alla Avalanchers förutsättningar att prestera på topp samtidigt som de känner sig uppskattade och inkluderade. I Sysarb har vi hittat ett pålitligt och användarvänligt verktyg som hjälper oss att säkerställa rättvisa och jämställda löner, samtidigt som lönestrukturen synliggörs för våra chefer. Detta hjälper oss framåt i vårt viktiga mångfalds- och inkluderingsarbete.”

Cajsa Schüllerqvist People Process Development Specialist