Nyheter 2 min Publicerat: 2023-02-15

Civil Rights Defenders teamar upp med Sysarb

Saas-bolaget Sysarb har under de senaste tjugo åren revolutionerat techbranschen med sin AI-baserade jämställdhetsplattform. Nu står det klart att den ideella globala människorättsorganisationen Civil Rights Defenders signat avtal med Sysarb för att påbörja sitt jämställdhetsarbete internationellt med fokus på rättvis lönesättning. Är ni intresserade av att teama upp med Sysarb likt Civil Rights Defenders?

Sysarb tillgodoser företag med kunskap och en färdig automatiserad struktur för att kunna uppnå en rättvis lönesättning. Senaste åren har både mindre och större organisationer blivit alltmer medvetna om vikten av internt jämställdhetsarbete och rättvis lönesättning. Civil Rights Defenders är en av de organisationer som nu växlar upp arbetet med dessa frågor, med Sysarb som sin högra hand.

— Civil Rights Defenders är en expertorganisation för mänskliga rättigheter som är lokalt representerade på fyra kontinenter. Vår hjärtefråga är att påverka och förbättra människors tillgång till frihet och rättvisa genom ökad respekt för medborgerliga och politiska rättigheter. Arbetet som Sysarb bedriver går helt klart i linje med våra värderingar och det känns tryggt att få samarbeta med ett bolag som är experter på just lönefrågor och jämställdhetsanalyser på ett internationellt plan, säger Mirjam Warne, HR-Partner på Civil Rights Defenders.

”Det är fantastiskt roligt att få förtroende för vår expertis och leverans av en organisation som Civil Rights Defenders. Vi delar visionen om att arbetsplatser, världen runt, ska kunna visa upp att man regelbundet jobbar med rättvis lönesättning med fokus på transparens. Vi ser med glädje fram emot vad detta samarbete kan leda till.”

Oskar Meivert

VD, Sysarb

Läs vidare

Pengar lagda slarvigt i hög
Guider

5 tips inför lönesamtalet

5 bra tips att ha med dig inför ett lönesamtal Lönesamtal är en viktig del av arbetslivet och kan vara...

Porträtt av en kvinna
Guider

7 smarta tips för att skapa värdeskapande medarbetarsamtal

1. Håll kontinuerliga one-to-ones Många företag ser medarbetarsamtal som ett nödvändigt ont som måste genomföras en gång per år, men...

Digitalt möte
Guider

Fördelar med en digital process för löne- och medarbetarsamtal

Skapa bra förutsättningar med en digital process för medarbetar- och lönesamtal Detta är känslor som en transparent och digital process...